ГОЛОВНА I  English I  español I  украї́нська
ПОДАТИ ЗАЯВУ НА
ВІЗУ ДО ІСПАНІЇ
В
УКРАЇНІ
ІНФОРМАЦІЯ ПРО
ВІЗИ

Необхідні документи
Необхідні документи для отримання візи для заявників, які вирушають з метою відвідування церемонії поховання

1. Загальні вимоги

1.1 Візовий збір (A.F.V. 2007/840/CE. Art. 6.1)

Даний тип візи звільняється від сплати консульського збору

1.2 Візова заява
Заява на отримання візи підписана заявником (у випадку, якщо заявник не досяг повноліття, один із батькив/опікун повинен підписати візову заяву від імені дитини)

Анкета заповнюється іспанською або англійською мовами.

1.3 Вимоги до фотографії
Нещодавно зроблена фотографія паспортного формату.

1.4 Дійсний(і) паспорт(и)
a. Закордонний паспорт з мінімальним терміном дії більше трьох місяців з дати повернення. .
b. А також ксерокопія всіх сторінок повинні бути подані разом із заявою. У випадку, якщо заявник має більш ніж один закордонний паспорт, потрібно надати наступні документи:
Оригінал іншого закордонного паспорту(ів) разом із ксерокопією всіх сторінок
У випадку, якщо попередній закордонний паспорт(и) був анульован необхідно надати довідку з ВВІРу про його анулювання
c. Ксерокопія всіх сторінок внутрішнього паспорта.

2. Необхідні документи

2.1 Страховий поліс

Медичний страховий поліс, що діє в усіх країнах Шенгенської зони з мінімальним покриттям 30 000 євро. Медичний страховий поліс має покривати:
Невідкладну медичну допомогу
Невідкладну госпіталізацію
Репатріацію

2.2 Заявник повинен надати докази його укорінення в Україні, пред’явивши наступні документи:
 
a. Довідку з місця роботи від роботодавця з зазначенням суми заробітної плати за останні 6 місяців АБО довідку з місця навчання АБО свідоцтво про реєстрацію компанії
b. Інформацію про додаткові джерела прибутків в Україні (прибуток від оренди, наявність нерухомості, наявність у власності пакету акцій, тощо)
c. Копії попередніх шенгенських віз

2.3 Фінансове забезпечення{Order 1282/2007. BOE 11/05/2007}
  Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії. Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу. Фінансове забезпечення можна підтвердити, наддавши наступні документи

Баланс банківського рахунку (з інформацією про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці); або
Дорожні чеки; або
Копія Кредитної Картки разом з чеком з банкомата, на якому вказаний баланс на рахунку); або
Підтвердження проведення валютно-обмінної операції гривня-євро.
 
2.4 Підтвердження наявності засобів для перебування в Іспанії
Бронювання готелю чи іншого житла, оформлений на фірмовому бланку (з ідентифікаційним кодом NIF або CIF), підписаний компетентною особою, із зазначенням повної адреси і контактних даних місця проживання в Іспанії.

2.5  Підтвердження забезпечення транспортним засобом
 
Підтвердження бронювання квитків на літак чи на інший транспортний засіб

2.6 Документи, що підтверджують мету подорожі до Іспанії (A.F.V. 2007/840/CE. Art. 4.1)
  Офіційний документ, який підтверджує факт смерті, а також підтвердження родинних чи інших зв’язків заявника та померлого (Свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження, ...)
Особливі випадки

Громадяни інших країн
  Для громадян інших країн необхідно надати ксерокопію посвідки на проживання та дозволу на роботу. Однак, на момент подачі документів необхідно пред’явити Оригінал.

Рішення про прийняття заяв студентів, що навчаються в України та не мають посвідки на проживання буде прийматися в індивідуальному порядку згідно вимог Посольства Іспанії.

Неповнолітні заявники

Для дітей, які їдуть без супроводу батьків (віком до 18 років)
a. Оригінал нотаріально завіреного дозволу від батьків, в якому чітко зазначені дати подорожі дитини. .
b. Копія свідоцтва про народження дитини
c. Ксерокопія паспортів батьків (внутрішнього та закордонного)
d. Довідка з місця роботи батьків

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! Всі документи, які подаються із заявою на отримання візи повинні бути перекладені на іспанську або англійську мови крім копій паспортів, підтвердження бронювання квитків, банківської інформації (довідка про рух коштів мінімум за останні 3 місяці) та страхового полісу.

ПРОЦЕС ПОДАЧІ ЗАЯВИ

Крок 1:
Підготуйте Вашу анкету та додаткові документи: Скористайтеся сторінкою «Все про візи» та знайдіть всю інформацію стосовно категорії візи, яка Вам потрібна – тут Ви зможете знайти суму консульського збору, перелік необхідних документів, анкети на отримання візи, тощо.

Крок 2:
Призначте дату та час запису на подачу документів. Забронювати дату співбесіди Ви можете на сайті або зателефонувавши до Колл-Центру. Детальнішу інформацію Ви можете знайти на нашому сайті.

Крок 3:
Подайте документи до Візового центру: З'явіться до Візового центру в день подачі документів та подайте заповнену анкету та необхідні додаткові документи.

Крок 4:
Оплатіть суму: Працівник надасть Вам чек, який Вам необхідно сплатити у касу в гривнях. Оплата буде включати суму всіх платежів у Візовому центрі.

Зауважте, будь ласка:

Під час подачі документів у Візовому Центрі, заявник може замовити:

a) Кур’єрську доставку паспорту.
b) SMS послугу – повідомлення про стан паспорту на мобільний телефон або електронну адресу.

Для того щоб отримати додаткову інформацію для заявників, що подають документи у Львові будь ласка, натисніть тут

Для того щоб отримати додаткову інформацію для заявників, що подають документи в Одесі будь ласка, натисніть тут